Előfizetői tartalom

Hulladék, géntechnológia és egyéb törvények a parlamentben

Portfolio
Egyhangúlag támogatta az Országgyűlés Mezőgazdasági Bizottsága hétfőn a géntechnológiai tevékenységgel, annak mezőgazdasági és élelmiszer-előállítási alkalmazásával kapcsolatos egyes kérdésekről, és az ezeket érintő magyar stratégiáról szóló 2006-os országgyűlési határozatban foglaltak 2009-es és 2010-es végrehajtásáról szóló jelentést, írja az MTI.

Ellenszavazat nélkül bocsátották általános vitára a honatyák a gyümölcsös ültetvények, valamint a gyümölcsös ültetvény méretet el nem érő gyümölcsfával betelepített területek összeírásáról szóló törvény módosítását, illetve a magyar nemzeti értékekről és a hungarikumokról szóló törvényjavaslatot. A hulladékról szóló törvényjavaslatot két szocialista...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés