Előfizetői tartalom

Hullámvasúton a Caterpillar

Portfolio
Kedvező számokat tett közzé a Caterpillar kedden, a gépgyártó felfelé módosította várakozásait, a társaság magasabb profitot vár az idei évben. A gyorsjelentés közzététele után a részvény emelkedett, azonban később az árfolyam lefordult, miután a gyorsjelentést követő konferencia beszélgetésen a vállalat az alapanyagköltségek vártnál magasabb emelkedését vetítette előre.

Kedvező számokkal lepte meg a befektetőket a Caterpillar, az első negyedévben az amerikai eladások nőttek a legnagyobbat, a kínai kereslet növekedése miatt az ázsiai régióban 44 százalékkal nőttek az eladások a korábbi év hasonló időszakával összehasonlítva. A Caterpillar első negyedéves árbevétele 31 százalékkal 12,9 milliárd dollárra emelkedett, amely meghaladta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés