Előfizetői tartalom

Így segíti az AutoWallis fő tulajdonosa a társaság stratégiájának megvalósítását

Portfolio
Korábbi szándékát megerősítve, az AutoWallis közvetett fő tulajdonosa Veres Tibor több mint félmilliárd forinttal támogatja a tőzsde autós cégének növekedési stratégiáját. Ezzel a lépéssel a fő részvényes, mint az osztalékelsőbbségi részvényesek birtokosa a társaság által számára kifizetett osztalék összegét juttatta vissza a vállalatnak.

A Budapesti Értéktőzsde Standard kategóriájában jegyzett AutoWallis osztalékelsőbbségi részvényeinek tulajdonosa, a Veres Tibor tulajdonában lévő Texber Kft. - amint azt korábban előre jelezte - csaknem teljes egészében visszajuttatta a társaság közgyűlési döntése alapján számára kifizetett 575 millió forint osztalékot. Az összesen 560 millió forint megfizetésére úgy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés