Előfizetői tartalom

Ilyen az, amikor nagyon sokat ér a névbeli hasonlóság

Portfolio
Tegnap debütált az amerikai tőzsdén egy amerikai videókonferenciás cég, a Zoom Video, és nem kis sikere volt, az első kereskedési napján 72 százalékot szárnyalt az árfolyam a kibocsátási árhoz képest. De ez semmi ahhoz képest, hogy a hasonló nevű Zoom Technologies befektetői az elmúlt 30 napban 540-szerezhették a pénzüket.

Nagy hype övezte a Zoom Video Communication részvénykibocsátását, a részvényekkel csütörtökön indult a kereskedés az amerikai tőzsdén és miután 72 százalékot emelkedett az árfolyam az első kereskedési napon, egy 1,5 milliárd dolláros piaci kapitalizációjú cég lett. Mindeközben egy másik, hasonló nevű vállalat, aminek semmi köze nincs a frissen tőzsdére lépett videókonferenciás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés