Íme a világ 10 legjobban kereső celebje

2019. július 14. 15:35    
nyomtatás
 
Szép összegeket lehetett keresni tavaly a szórakoztatóiparban és a sportban - derül ki a Forbes legfrissebb gyűjtéséből. A 100 legtöbbet kereső celeb összesen 6,3 milliárd dollárt tett zsebre az elmúlt egy évben, most bemutatjuk közülük a 10 legjobban fizetettet.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia


6.-10.

 1 2 következő oldal  >

10. Canelo Alvarez


A 28 éves boxoló 94 millió dollárt keresett az elmúlt 12 hónapban, többek között a DAZN streaming szolgáltatóval kötött szerződésnek köszönhetően. Két meccsével összesen 50 millió dollárt tett zsebre és a jövőben meccsenként 35 millió dollár ütheti a markát, amivel a világ valaha volt legjobban fizetett boxolója az egy nézőre jutó összeg alapján.

Íme a világ 10 legjobban kereső celebje

Forrás: Al Bello/Getty Images

9. Dr. Phil McGraw


Az amerikaiak kedvenc televíziós pszichológusa 95 millió dollárt vitt haza az elmúlt egy évben, talk-showja az egyik legnépszerűbb műsor a műfajában az amerikai csatornákon. Kap egy alapdíjat, mellette pedig részesedést a hirdetésekből és a termékelhelyezések után is van bevétele. Bár nem praktizál, nem csak a televíziós műsorában segít, hanem részt vett egy Doctors on Demand elnevezésű alkalmazás elindításában is.

Íme a világ 10 legjobban kereső celebje

Forrás:Slaven Vlasic/Getty Images

8. The Eagles


100 millió dollárt keresett egy év alatt a zenekar, amelynek jelenleg 5 tagja van: Don Henley, Joe Walsh, Timothy B. Schmit, Vince Gill és Deacon Frey. A jelenlegi turnéjukon fellépésenként 3,5 millió dollárt hoznak a konyhára.

Íme a világ 10 legjobban kereső celebje

Forrás:Simone Joyner/Getty Images

7. Neymar


A 27 éves brazil focista 105 millió dollárt vitt haza. Jelenleg egy 5 éves szerződése van a Paris Saint-Germain klubbal, ami 2022 júniusában jár le. A világ legdrágább átigazolása volt, amikor a Barcelonából a PSG-hez távozott. A közösségi médiában a második legnépszerűbb sportoló 200 millió követővel a Facebookon, Instagrammon és Twitteren. 2016-ban bűnösnek találták adóelkerülésben, aminek következtében egy 1,2 millió dolláros büntetést kellett fizetnie.

Íme a világ 10 legjobban kereső celebje

Forrás: Buda Mendes/Getty Images

6. Christiano Ronaldo


A portugál labdarúgó a Real Madridnál töltött 9 év után 2018-ban a Juventushoz igazolt, ahol évente 64 millió dolláros fizetést kap a négyéves szerződése szerint. Az elmúlt egy évben 109 millió dollárt keresett. Az adóhatóságokkal neki is meggyűlt a baja, adóelkerülés miatt 21 millió dolláros bírságot kapott a 2010-2014 közötti időszakra.

Íme a világ 10 legjobban kereső celebje

Forrás:VI Images via Getty Images


Ez a cikk folytatódik:

1. 6.-10.
2. 1.-5.
 1 2 következő oldal  >

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő-újságíró
Sales representative
Befektetési tanácsadó
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium