Előfizetői tartalom

Íme néhány ütős idézet Demján Sándortól, ami elárulja, ki is volt ő valójában

Portfolio
Elhunyt Demján Sándor, Magyarország második leggazdagabb embere, aki kis túlzással amihez nyúlt, arannyá változott. Ugyanakkor Demján sokkal több volt egy régebbi kor self-made milliomosánál: sosem felejtette el, hogy honnan jött. Összegyűjtöttünk néhány ütős idézetet tőle előadásaiból és a vele készült interjúkból, amelyek szerintünk sokat elmondanak arról, hogyan gondolkozott a világról, ki is volt valójában.

Részben árvaházban, illetve nevelőszülőknél nőttem fel. Kemény fizikai munkát végeztem, sokat éheztem. Viszont sokat is olvastam, kiskamaszként főként romantikus regényeket, és akkor fogalmazódott meg bennem, hogy én is azokhoz a karakterekhez szeretnék tartozni, akik segítenek az elesetteken. Hogy visszaadjam a társadalomnak azt, amit életem különböző periódusában kaptam...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés