Indul a Richter Munkavállalói Résztulajdonosi Programja

2018. április 16. 16:18    
nyomtatás
 
A Richter hétfői tájékoztatása szerint elindul a társaság Munkavállalói Résztulajdonosi Programja, amelynek keretében a gyógyszergyártó egyes vezető tisztségviselői és vezető beosztású munkavállalói Richter részvényeket kapnak majd.

Kereskedés Richter-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

A Richter hétfőn közzétett közleményében arról tájékoztatja a befektetőket, hogy a társaság ügyvezetése az igazgatóság felhatalmazása alapján 2018 február 26-án elfogadta a Richter Munkavállalói Résztulajdonosi Program (MRP) alapszabályát és a társaság egyes vezető tisztségviselőinek és vezető beosztású munkavállalóinak MRP keretében történő juttatásairól szóló, javadalmazási politikát.

A Fővárosi Törvényszék Richter MRP Szervezetet bejegyezte, a végzés a 2018. április 13-án kézhez vett értesítés szerint 2018. március 28-án vált jogerőssé.

A javadalmazási politika végrehajtása keretében a társaság két körben - nem pénzbeli vagyoni hozzájárulásként - a Richter MRP rendelkezésére bocsát egyenként 100 forint névértékű Richter Gedeon törzsrészvényeket az alábbiak szerint:

  • 2018. május 28-áig 148 511 darab részvényt és
  • 2018. június 30-áig a javadalmazási politikában meghatározott képlet alapján meghatározandó számú részvényt.


A résztvevők a 2019. február végéig lezáruló első MRP program keretében a részvények készpénz ellenértékét szerzik meg, a társaság esetenként mindemellett tájékoztatást tesz közzé a Richter MRP részére juttatandó saját részvényekkel kapcsolatos tranzakciókról.

Indul a Richter Munkavállalói Résztulajdonosi Programja


(BÉT)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Portfólió menedzser
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium