Előfizetői tartalom

Indul a világ első blockchain-alapú árupiaci platformja

Portfolio
A világ első blockchain-alapú nyílt árupiaci kereskedési platformját hozta létre egy, a világ vezető árupiaci kereskedőiből, energiavállalataiból és bankokból álló csoport. Az elmúlt években számos pilot projekt futott az árupiaci kereskedés megújítását célozva, azonban a Komgo az első, amelyikhez bármely cég szabadon csatlakozhat.

A genfi központú Komgo nevű platform jelentős változást hozhat a hagyományos kereskedelemi pénzügyi ágazatban. A többek között a Royal Dutch Shell, a Citi, az ABN Amro, a BNP Paribas, az ING és a Crédit Agricole által alapított platformon az olajtól a gabonáig számos árupiaci termékkel lehet majd kereskedni. Az alapítók célja a szerződések, akkreditívek, számlák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés