FONTOS Az utolsó pillanatban kapta össze magát a NATO – Fordulat jöhet a háborúban?
 
Előfizetői tartalom

Indul a visszaszámlálás: újra itt a jelentési szezon!

Portfolio
Megkezdődik a negyedik negyedéves gyorsjelentési szezon az Egyesült Államokban, ma, a piacok zárása után a szokásokhoz híven az Alcoa nyitja a sort. A hét még nyugalmas lesz, viszont jövő héttől teljes gőzzel beindul a jelentési szezon, főként a pénzügyi vállalatok lesznek aktívak. Az Alcoa eredményeit mindig kiemelt figyelemmel követik a piacok, hiszen jelzésértékűnek tekintik az egész gyorsjelentési szezonra nézve.

Ma megkezdődik a negyedik negyedéves gyorsjelentési szezon az Egyesült Államokban, amit a szokásokhoz híven most is az Alcoa nyit. Az alumíniumipari óriás a piacok zárását követően teszi közzé negyedéves számait. A cég eredményeit mindig kiemelt figyelemmel követik a befektetők, hiszen az amerikai blue chipek közül elsőként jelent és így a piacok rendszerint jelzésértékűnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés