Előfizetői tartalom

Inspirálók Klub - Felemelő emberi történetek

Portfolio
A Portfolio tavalyi Siker Klub rendezvényén a részvevők már megtapasztalhatták, hogy mi játszódik le a saját területükön kiemelkedő teljesítményt elérő emberek fejében. A sorozat folytatásaként ismét olyan előadókkal találkozhatsz, akik átlépték saját határaikat, kiváló eredményt értek el, vagy közösségük számára cselekedtek nagy dolgokat. Az Inspirálók klub fókuszában a célkitűzés és a motiváció szinten tartása lesz.

Fényesebb az aranynál Imre Géza párbajtőröző, kétszeres olimpiai ezüst és bronzérmes. Négyszeres világbajnok, hatszoros Európa bajnok.Út Tibet felől a világ tetejére Dr. Neszmélyi Emil, ügyvéd, extrém sportoló, az első magyar, aki az északi oldalról mászta meg az Everestet.A pozitív életszemlélet bajnoka Hegedűs Péter, gyógyult rákbeteg, egyetemista, korábbi Bátor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés