Előfizetői tartalom

Iránymutatásra várnak a tőzsdék

Portfolio
Lefordultak a tengerentúli tőzsdék pénteken, különösen rosszul teljesítettek a technológiai szektor részvényei a nap folyamán, az amerikai részvényindexek végül 0,8-1,2 százalékos eséssel zárták a hét utolsó napját. Ázsiában is borús hangulatban indult a hét, a távol-keleti börzék mérsékelt mínuszban járnak ma reggel, az európai határidős indexek állása alapján a kontinens börzéi pénteki záróértékeik közelében kezdhetik a hétfői kereskedést.

Mi történik a tőzsdéken?A pénteki piacnyitást követő iránykeresés után lefordultak a tengerentúli tőzsdék, és a zárásra sem javult érdemben a hangulat, a Dow végül 201 pontos mínuszban, 0,8 százalékos eséssel zárta a napot, az S&P500 0,8, százalékos mínuszban fejezte be a pénteki kereskedést. A technológiai szektor részvényei alulteljesítettek a pénteki kereskedésben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés