Előfizetői tartalom

Megemelte BIF-célárát az MKB

Portfolio
Több fontos esemény is történt az elmúlt hetekben a BIF-nél, egyrészt részesedést szerzett az ingatlancégben a Takarékbank, másrészt kijöttek a vállalat első féléves számai, amiben a BIF a bevételek dinamikus emelkedéséről és a profit megugrásáról számolt be, ennek kapcsán pedig a menedzsment is módosította az előrejelzéseit, ezekre reagált most a BIF részvényeit követő MKB, frissítette modelljét, és valamelyest emelt célárán is, amely most már közel 15 százalékkal magasabb, mint a jelenlegi piaci árfolyam.

Sok fontos esemény a BIF-nélFelpörögtek az események az elmúlt hetekben a BIF-nél, több fontos, a céggel kapcsolatos jó hír is érkezett, ezek közül a legfontosabbak: Szeptember 11-én jelentette be a BIF, hogy a Takarékbank részesedést szerez a társaságban, az alaptőkéjének új részvények zártkörű forgalomba hozatala útján történő felemeléséről döntött, amelynek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés