Nagy célok a BIF-nél az ingatlanpiacon és a tőzsdén is

2018. október 11. 07:50    
nyomtatás
 
Interjú jelent meg a Figyelőben a BIF igazgatótanácsának elnökével, Ungár Annával, aki a vállalat jelenleg is futó projektjeiről, jövőbeni terveiről, tőzsdei ambícióiról is beszélt.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia


A befektetők számára fontos gondolatok az interjúban:

  • A harmadik kerületi Harsány lejtő projektnél 180 építési telek eladását követően lakópark-fejlesztéssel folytatódott a beruházás, és már a kivitelezés befejezését megelőzően értékesítették az első ütem társasházi lakásait, most az építkezés és eladás második üteme zajlik, a projekt keretben óvodát és irodát is építenének.
  • A BIF jövedelemtermelő ingatlanjai elsősorban iroda- és parkolóházak, azonban a lakásfejlesztés egyre hangsúlyosabb lett, és egyre több hotelprojekttel kezd foglalkozni a vállalat.
  • Több belvárosi, komoly potenciállal rendelkező ingatlan van a BIF tulajdonában, például az Andrássy úton, a tervek szerint egy 90 szobás butikhotel kialakítását kezdi meg a társaság, a Bajcsy-Zsilinszky útra 25-30 ezer négyzetmétert fejleszt a BIF.
  • A BIF jövedelemtermelő belvárosi ingatlanjai jellemzően teljes kihasználtsággal működnek, de a vállalat keresi a további hasznosítási lehetőségeket, például rooftop irodaterületek, sky bar, penthouse lakások megvalósításával, ezekből jelenleg is három projetje fut a BIF-nek.
  • Még idén megkezdődhet a budai várhoz közeli lokációban exkluzív loft apartmanház kialakítása 300-400 négyzetméteres lakásokkal.
  • A BIF tárgyal egy dizájn-konténerlakópark megvalósításáról.
  • A Takarékbank nem stratégiai, hanem pénzügyi partnere lett a BIF-nek, Ungár Anna szerint valószínűleg azt a piaci átlag feletti hozamot láthatja a BIF-ben a Takarékbank, amit más ingatlancégben nem, Ungár az interjúban mindenkit arra buzdít, hogy kövesse a Takarékbank példáját.
  • A BIF célja az, hogy megfelelő súllyal bekerüljön a BUX-kosárba. A társaság igazgatótanácsának elnöke a maga részéről elkötelezett aziránt, hogy a BIF a nyeresége után 90 százalékos osztalékot fizessen részvényeseinek.


A BIF árfolyama idén 29, az elmúlt egy évben 88 százalékkal emelkedett.

Nagy célok a BIF-nél az ingatlanpiacon és a tőzsdén is


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Tematikus cikk

25 éves az ESTON International (x)

A számok magukért beszélnek. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium