A bankkártyákat is érintő leállás jön a K&H-nál, a netbank már működik

2019. május 10. 11:44    
nyomtatás
 
A K&H e-bank és K&H mobilbank szolgáltatásban átmenetileg kimaradások tapasztalhatóak - írta ma reggel a K&H Bank a netbanki belépő oldalán, és erről tájékoztatnak a mobilbanki bejelentkezőnél is. Azóta megoldották a problémát, és közölték, technikai okok miatt tervezett leállás jön a netbanknál és a mobilbanknál, illetve K&H e-posta, K&H elektronikus postaláda, K&H bankkártya, ATM, K&H POS és VPOS, valamint K&H SZÉP kártya szolgáltatásokban.


A hiba mielőbbi elhárítása folyamatban van

- írta a bank az oldalán ma reggel, a hibát azóta megoldották.

Most egy új üzenet fogadja az ügyfeleket:

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2019. május 10. 23:00 óra és május 11. 02:30 óra között, valamint 2019. május 11. 22:00 óra és május 12. 06:30 óra között technikai okok miatt fennakadások várhatóak a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-posta, K&H elektronikus postaláda, K&H bankkártya, ATM, K&H POS és VPOS, valamint K&H SZÉP kártya szolgáltatásokban.Megkérdeztük a bankot, hogy mi volt a hiba oka, és mikorra várható az elhárítása. Válaszukban megerősítették, hogy akadozott a rendszer, és türelmet kértek az ügyfelektől a hiba elhárításáig, ami már megtörtént.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő-újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium