Előfizetői tartalom

A bankkártyákat is érintő leállás jön a K&H-nál, a netbank már működik

Portfolio
A K&H e-bank és K&H mobilbank szolgáltatásban átmenetileg kimaradások tapasztalhatóak - írta ma reggel a K&H Bank a netbanki belépő oldalán, és erről tájékoztatnak a mobilbanki bejelentkezőnél is. Azóta megoldották a problémát, és közölték, technikai okok miatt tervezett leállás jön a netbanknál és a mobilbanknál, illetve K&H e-posta, K&H elektronikus postaláda, K&H bankkártya, ATM, K&H POS és VPOS, valamint K&H SZÉP kártya szolgáltatásokban.

A hiba mielőbbi elhárítása folyamatban van- írta a bank az oldalán ma reggel, a hibát azóta megoldották. Most egy új üzenet fogadja az ügyfeleket:Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2019. május 10. 23:00 óra és május 11. 02:30 óra között, valamint 2019. május 11. 22:00 óra és május 12. 06:30 óra között technikai okok miatt fennakadások várhatóak a K&H e-bank, K&H mobilbank...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés