A Google tiltólistára teszi az összes kriptopénzes reklámot

2018. március 14. 09:15    
nyomtatás
 
A Facebook január végén jelentette be, hogy minden olyan reklámot letilt, amely a kriptodevizákhoz kapcsolódó pénzügyi termékekről és ICO-król szól. A Google most követi a Facebook példáját, miden platformján tiltólistára kerülnek a kriptopénzes reklámok.

Kereskedés Google-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

A Facebookhoz hasonlóan a Google is tiltólistára teszi a kirptopénzes hirdetéseket, az ICO-kat, kriptopénz-tárcákat, kereskedési tanácsadást minen Google platformon megszüntetnek.

A Google leszögezte, hogy nem tesznek különbséget legitim és csaló hirdetések között, még a törvényesen működő kriptopénzes cégek hirdetései sem jelenhetnek meg az oldalaikon. A tiltás 2018 júniusában lép életbe.

Nincsen kristálygömbünk, amivel megmondhatjuk, mi lesz a kriptopénzek sorsa, de pont elég ügyfélkárt láttunk már a területen, ezért extrém óvatosak vagyunk


- mondta Scott Spencer, a Google igazgatója a CNBC-nek.

A kriptopénzek rengeteg befektetőt vonzanak, sokan meggazdagodtak az árfolyammozgásokból, illetve a bitcoin mögötti technológiák is nagy potenciált rejtenek egy sor felhasználási területen, mivel egy sok tekintetben felfedezetlen területről van szó, a csalók is rárepültek a témára. Legutóbb itt szedtük össze a legnagyobb, legizgalmasabb csalási eseteket.

(CNBC)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Kövess minket a Facebookon

Klikkelj a forint és svájci frank árfolyamért
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő - újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium