Előfizetői tartalom

A kártyák helyett a készpénzt nyírhatja ki az azonnali átutalás?

Portfolio
Magyarországon a fizetések 80 százaléka még mindig készpénzben zajlik, sokkal inkább ezeket atranzakciókat, mintsem a bankkártyás fizetéseket lenne érdemes az azonnali átutalással elektronikus útra terelni. Az új rendszer bevezetése nagy feladat a bankoknak, de nincs mese, az MNB másodpercre meghatározott határidejét tartani kell - vélték panelbeszélgetőink a Banking Technology konferenciánk II./A. szekcióján.

A Giro a banki csatlakozási munkacsoportokban vesz részt aktívan, mindenhova delegált résztvevőt, elsősorban ezeken a fórumokon készítik fel a bankokat, de egyedi konzultációra is nyitottak. Az InterGiro 2 és az azonnali között a folyamatos működés a legnagyobb különbség - Zátonyi jános Nem lehet kérdés, hogy elég-e az idő, nem csak egy naptári nap került meghatározásra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés