Arannyal fedezett kriptodevizát bocsát ki Irán

2019. február 6. 08:34    
nyomtatás
 
Aranyfedezett kriptovalutát fejlesztett négy iráni bank, a termék PayMon névre hallgat - számol be a Coin Telegraph a Financial Tribune alapján.


A projektben a Parsion Bank, a Bank Melli, a Bank Pasargad és a Bank Mellat vettek részt, először a Fara Bourse, egy iráni OTC-s kriptotőzsde vezeti majd be.

A technológiai lebonyolításért felelős Kuknos vállalat nyilatkozata szerint a PayMon elsősorban a bankok eszközeinek tokenizációjáért lesz majd felelős. Kibocsátáskor egymilliárd PayMon kerül majd forgalomba.

Irán közben állítólag azon dolgozik, hogy a dollárt megkerülve, kriptodevizák segítségével tudjon Európával és Oroszországgal üzletelni. Közben egyszerre megtiltanák, hogy az iráni lakosságnak jelentős kriptodeviza kitettsége legyen.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Elemző
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium