Ausztráliában terjeszkedik a Revolut

2019. június 13. 09:01    
nyomtatás
 
Ausztráliában is elindult a Revolut, ezzel a fintechcég lényegében megkezdte Európán kívüli terjeszkedését - írja a CNBC.


A startup először annak a 20 000 ausztrálnak nyílik meg, akik feliratkoztak egy várólistára, később majd széles körben is elérhetők lesznek.

Új szolgáltatásokat egyelőre nem kínál a Revolut, viszont gyorsabb pénzváltást és ügyfélbarát árfolyamokat ígér a helyi felhasználóinak. A Revolut banki középárfolyamon vált devizát, a nemzetközi pénzküldés pedig ingyenes az app felhasználói közt.

A Revolut Melbourneben irodát is nyitott, de kisebb csapatokat működtet majd Sydneyben és Perthben is. Körülbelül 30 embert terveznek felvenni az év végéig.

Összesen jelenleg ötmillió ember használja a Revolutot, a startup 2015-ben indult. Körülbelül 1,7 milliárd dollárt érhet, miután összesen 336 millió dollárnyi tőkét vontak be befektetőktől.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Kövess minket a Facebookon

Klikkelj a forint és svájci frank árfolyamért
Tematikus cikk

Mit jelez a magyar gazdaságnak az Intrum indexe? (x)

Magas GDP-növekedést vetít előre az Intrum Fizetőképességi Index. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Rendezvényszervező
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium