Az olasz UniCredit bevezeti a Google mobilfizetését

2018. december 5. 09:44    
nyomtatás
 
Az olasz UniCredit bankkártyáival is működik már a Google Pay mobilfizetési rendszer- jelentette be a bank.

Kereskedés Unicredit-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

A Google Pay NFC-s mobilfizetési megoldás az UniCredit olasz ügyfeleinek is elérhetővé vált. ehhez csak le kell tölteniük a Google Pay alkalmazást, hozzáadni a bankkártyájukat az adatok megadásával az apphoz, és már használhatják is a rendszert. A fizetést online környezetben is megkönnyíti a rendszer, pár klikkre rövidül a checkout a megoldással.

Az UniCredit nemrégiben vezette be egy mésik nagy fintechcég, a kínai AliPay mobilfizetési szolgáltatását, a megállapdás értelmében az UniCredit bankkártya-elfogadó partnerei Alipay fizetési megoldást is biztosíthatnak kínai vevőik számára.

Az Intesa sanpaolo, az UniCredit hazai versenytársa szintén az utóbbi hetekben közölte, hogy olasz ügyfeleik használhatják az Apple Pay mobilfizetést, mely legkorábban jövőre lesz elérhető a magyar ügyfeleiknek.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Tematikus cikk

2019-ben nyit a Bábolna Strand- és Termálfürdő (x)

Az épülő fürdő üzemeltetésére pályázatot írt ki az önkormányzat. 

Sokat spórolhatnak a cégek magán-egészség biztosítással (x)

Hogyan lehet csökkenteni a betegszabadságok miatti veszteséget? 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Pricing Specialist
Tőzsdei adatszolgáltatás Üzletágvezető
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium