Előfizetői tartalom

Az OTP innovációs receptje: nem csak a fintechekre építenek

Portfolio
Az OTP-nél tavaly április óta külön szervezeti egység dolgozik azon, hogy a bank fintech cégekkel közösen vagy éppen dolgozói ötletek alapján felpörgesse a digitalizációt: ez az OTP LAB. A bank startup akcelerációs programot is indított, amelyben a fintech cégek többek között mesterséges intelligenciával működő adósminősítő rendszert, szuperbiztonságos biometrikus azonosítást, de számla digitalizációs rendszert is bemutattak. A legnagyobb hazai bank fintech stratégiájáról, a startup programról és az OTP belső innovációs laborjáról Fischer Andrással, az OTP LAB vezetőjével beszélgettünk.

Portfolio Banking Technology 2018 Hasonló témákról is szó lesz a Portfolio november 19-ei Banking Technology konferenciáján. A jelentkezést megnyitottuk! Információ és jelentkezés Három éve indult el az OTP bank digitális transzformációs programja, majd 2017 áprilisában a menedzsment létrehozta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés