Előfizetői tartalom

Budapestre jön a tech-újságírás fenegyereke

Portfolio
Az IVSZ 2018-ban immár hatodik alkalommal szervezi meg a Vállalati Innováció Konferenciát, amely az idei évtől új nevet és szlogent is kapott: Digitall - Innovation All In! A rendezvény célja, hogy közel hozza egymáshoz a startupokat és nagyvállalatokat, bemutatva a magyar digitális gazdaság legújabb sikereit, dilemmáit és történeteit. Az IVSZ médiapartnereként a Portfolio is beszámol a rendezvényről.

A Digitall konferencia vezérelőadását Alex Barrera, a The Aleph Report főszerkesztője tartja, aki "a tech-újságírás fenegyereke, technológiai jövendőmondó". Barrera beszél majd arról, hogy az idei év három legfontosabb ICT kihívása az álhírek (fake news) kezelése, a kiberbiztonság és az adatbiztonság lesz, és hogy az elmúlt évek legnagyobb felforgató (diszruptív)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés