Előfizetői tartalom

Ez a készpénzgyilkos fegyver lehet a bankok nagy dobása, ha nem szúrják el

Amerikában tankönyvi példába illően hódították vissza a bankok az egyik legfontosabb bevételi forrásuk, a pénzforgalom talán leggyorsabban növekvő területét, vagyis a személyek közötti (P2P) fizetéseket. Azzal, hogy a legnagyobb bankok egy új, azonnali rendszerre épülő mobilfizetési megoldást fejlesztettek, egy év alatt kétszer nagyobb piacot építettek, mnt korábbi legnagyobb riválisuk. Magyarországnak is összejöhet ez a bravúr, ha sikerül együttműködni a piac szereplőinek. Ezzel a témával kiemelten foglalkozunk majd május 15-ei konferenciánkon, ahova külföldi szakértők hoznak az azonnali rendszerre épülő megoldásokat a magyar bankoknak.

Financial IT and Disruptive Technologies 2018 Itt regisztrálhat a korábbi Pénzügyi IT, új nevén Financial IT and Disruptive Technologies konferenciánkra. Információ és jelentkezés Külföldön már nem csak terjed, valahol már egyenesen hagyománya van a személyek közötti fizetési megoldásoknak. Ezek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés