Előfizetői tartalom

Ezt tervezi a PayPal a nagy szakítás után

Portfolio
A PayPal és az eBay kettévált, a szakítás pedig megnyitotta az utat a PayPal előtt, hogy teljesen új cégekkel is összeállhassanak. Az új partnerségeken túl fontos fókuszterület lesz a mobil, hiszen globálisan a mobilfizetések hozzák a növekedést az e-kereskedelemben - árulta el Damien Perillat, a PayPal KKE-régiós vezetője. Magyarország egy alapvetően kisebb, 1 milliárd dollár körüli méretű e-kereskedelmi piaccal rendelkezik, viszont a régión belül is az egyik leggyorsabban bővülő piacnak számít a maga 30%-os növekedési ütemével. Ugyanakkor Magyarországon még mindig elsősorban készpénzzel, utánvéttel vásárolnak az emberek, ezért itt ezzel száll versenybe leginkább a PayPal. És a PayPalt á-val kell ejteni.

Először is egy technikai kérdésem lenne, és örülök, hogy ezt végre megkérdezhetem egy igazán illetékestől: hogyan ejtsük a PayPalt, á-val vagy ó-val? Á-val. Nem is olyan rég elindult a kereskedés a Nasdaqon a PayPal részvényeivel, ezzel a PayPal már az eBaytől különálló cégként működik tovább. Ha választania kellene, melyik cég részvényeiből vásárolna? ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés