Előfizetői tartalom

Facebook-gyilkos közösségi oldalt indít a megosztó sztárpszichológus

Június közepén indul a híres-hírhedt kanadai pszichológus, Jordan B. Peterson saját közösségi médiaplatformja - árulta el a Portfolio kérdésére a szakember budapesti látogatása során. A rendszer vegyítené a Facebook, a Patreon, a Youtube és az online könyvesboltok elemeit, viszont a szólásszabadság védelmében nem cenzúrázná az alkotókat.

A Brain Bar meghívásából Budapesten ad elő csütörtök délután Jordan B. Peterson, klinikai pszichológus, egyetemi tanár, író és vlogger, aki többek közt a 12 szabály az élethez című bestseller szerzője is. Délelőtt egy zárt sajtóeseményen válaszolt újságírói kérdésekre, ahol a készülő közösségi médiaplatformjáról kérdeztük a szakembert. Jordan Peterson...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés