Fintech céggel áll össze a Raiffeisen

2018. június 13. 16:23    
nyomtatás
 
A Raiffeisen Bank International fintech laborában egy új partnerségi megállapodás született: a bankcsoport a kompany nevű startup ügyfélhitelesítési (KYC) rendszerét használja majd.

Kereskedés Raiffeisen-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

A kompany osztrák RegTech startup Know Your Costumer (KYC) megoldását csoportszinten vezetik majd be. A felhőben működő platform egyszerűbb ügyfélátvilágítást tesz lehetővé, azokat a dokumentumokat és információkat, melyeket hivatalos szrrvektől lekérdezhetőek, nem kell többé eredeti példányban bemutatni az ügyfeleknek, ehelyett közvetlenül a hatóságoktól hivatalos úton szerzik be.

A kompany és a Raiffeisen Csoport a bank fintech laborjában, az Elevator Labban dolgozott együtt. A bank június 24-éig várja a fintech cégeket akkcelerátor programjának 2. körében.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Tematikus cikk

Megújul az MKB Bank (x)

Mire érdemes figyelni? 

Új lehetőségek a digitális gazdaságban (x)

Tartson lépést! Infokommunikációs fejlesztések az MFB-vel. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium