Fintech szupersztárral áll össze a második legnagyobb német bank

2019. április 17. 08:53    
nyomtatás
 
A Commerzbank összeáll a betétgyűjtésben nagyot újító fintech céggel, a Raisinnel, és közösen egy vállalati ügyfeleknek szóló megtakarítási platformot indítanak.

Hasonló témákról is szó lesz a Portfolio május 28-ai Financial IT and Disruptive Technologoies konferenciáján. Érdemes eljönni!


Kereskedés Commerzbank-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

A Raisin egy német pénzügyi aggregátor, EU-s pénzintézetek bankbetéteit és ETF-eket árul, kedvező díjak és viszonylag magas kamatok mellett:.

A Raisin egy német pénzügyi aggregátor, EU-s pénzintézetek bankbetéteit és ETF-eket árul, kedvező díjak és viszonylag magas kamatok mellett. A cégről részletesen itt írtunk legutóbb.

Most a második legnagyobb német bankkal, a Commerzbankkal kötött partnerséget a Raisin, amely keretében egy olyan platformot hoznak létre, ahol a vállalati ügyfelek válogathatnak a megtakarítási lehetőségek között.

A Commerzbank vállalati ügyfelei exkluzív ajánlatokat kapnak majd a platformon a lekötött betétekre a Raisinnek köszönhetően, ugyanakkor nem csak a Commerzbank termékei jelennek meg a platformon, hanem más bankoké is.

(Finextra)

Hasonló témákról is szó lesz a Portfolio május 28-ai Financial IT and Disruptive Technologoies konferenciáján. Érdemes eljönni!

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Értékesítő
Privát banki tanácsadó
Szerkesztő-újságíró
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium