Előfizetői tartalom

Fintelligence központ nyílt a Pécsi Tudományegyetemen

Portfolio
Pécsett átadták azt a Fintelligence Pénzügyi Oktatási Centrumot, amelyet a Takarék Csoport a Fintelligence Pénzügyi Kultúra Központtal és a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karával közösen hozott létre. Az edukációs célokat szolgáló pénzügyi labor a Magyar Bankszövetség kezdeményezésére formálódó országos Fintelligence Pénzügyi Oktatási Hálózat legújabb tagja.

A Fintelligence pénzügyi oktatási központok olyan országos hálózatot hoznak létre az ország nagy egyetemein, amelynek tagjai a pénzügyi ismeretek terjesztését segítik elő az adott régióban. Ennek az oktató hálózatnak a pécsi központja jött létre a Takarék Csoport támogatásával. A legkorszerűbb technológiával felszerelt központ a pénzügyi műveltség elmélyítését...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés