Előfizetői tartalom

Hatalmas bírságot osztottak ki a Magyarországon is terjedő átverésnek

Portfolio
Az olasz versenyhatóság korábban betiltotta a OneCoin értékesítését, majd nyomozást indított a piramisjáték-gyanús ügyben. A hatóság nemrégiben született döntésében 2,59 millió eurós bírságot szabott ki az Olaszországban OneCoint értékesítő hálózat cégeire értékesítési eljárása miatt. A sztori azért érinti Magyarországot, mert itthon is értékesítik az állítólagos kriptopénzt, és az MNB Piacfelügyeleti munkacsoportja is folyamatosan megfigyelés alatt tartja a sémát.

A OneCoin egy szerte a világon MLM-formában értékesített állítólagos kriptopénz, melyet idén év elején egy újabb hullámban kezdtek el értékesíteni Magyarországon, ezért is írtunk erről összefoglaló cikket. Május végén az MNB és a Belügyminisztérium több szerve, a Budapesti Rendőr-főkapitányság, a Fővárosi Főügyészség, a Legfőbb Ügyészség, a Nemzeti Adó-...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés