Előfizetői tartalom

Hétköznapi tárgyak, melyek komoly veszélyt jelenthetnek rád a virtuális világban

Portfolio
A Gartner előrejelzései szerint pár éven belül 50 milliárd eszköz lesz hálózatba kapcsolva. Az ezeken az eszközökön alapuló Internet of Things (IoT), azaz a dolgok internete már jelenleg is komoly kihívást jelent a biztonsági szakembereknek, ráadásul az egyre elterjedtebb otthoni okoseszközök felhasználói sincsenek biztonságban. Az ESET szakemberei összeszedték a lehetséges veszélyeket, és néhány ezzel kapcsolatos tanulságos friss incidenst.

GDPR 2.0 Kiberbiztonsági kérdésekkel is foglalkozunk majd a Portfolio szeptember 19-ei Információ és jelentkezés Az otthonokat is érintő, hálózatba kapcsolt eszközök esetében az egyik legfrissebb incidens a nemrégiben kipattant VPNfilter sebezhetőség, amelyet kihasználva 500 000 útválasztót fertőztek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés