Előfizetői tartalom

Így fest Magyarország a régiónk fintech térképén

Portfolio
Magyarország is felkerült a régió fintech térképére, szó szerint is, a Raiffeisen Bank International fintech elemzése szerint a magyar piac 39 fintechet számlál, és mintegy 9 millió eurónyi finanszírozást szerzett 10 év alatt. Szabályozási oldalon élen járunk azzal, hogy már működik regulatory sandbox az MNB berkein belül, az ügyfelek is nyitottak a fintech újdonságokra, ugyanakkor a működő fintechek számában még volna hova fejlődnünk.

Financial IT and Disruptive Technologies 2019 Fintechek, bankok, biztosítók és az informatikai beszállítók egy helyen, a Portfolio május 28-ai Financial IT and Dsiruptive Technologies konferenciáján. Érdemes eljönni! Információ és jelentkezés A Raiffeisen Bank International (RBI) egy átfogó tanulmányt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés