Előfizetői tartalom

Ilyen számot sem láttunk még Magyarországon: tarolt az új fizetési technológia

Portfolio
A Magyarországon kibocsátott bankkártyák 75%-a alkalmas érintőkártyás fizetésre, a kereskedelmi elfogadóhelyeken található POS-készülékeknek pedig 85%-a tudja elfogadni az érintéses fizetést - hangzott el a Mastercard keddi sajtótájékoztatóján, a Szigeten. A fesztivál első 5 napja alatt az applikáción keresztüli feltöltések összege meghaladta az 1 milliárd forintot.

A Sziget fesztivál - ahol már évek óta kizárólag készpénzmentesen lehet fizetni - zárónapján tartott sajtótájékoztatón Kádár Tamás, a rendezvény főszervezője arról beszélt, hogy a fesztiválozók és a kereskedők egyaránt kedvelik a technológiát - elsősorban a gyorsabb kiszolgálás, a könnyebb elszámolás miatt. A fesztivál külföldi látogatói számára pedig azért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés