Előfizetői tartalom

Informatika nélkül nincs üzlet a biztosítóknál

Portfolio
A Portfolio.hu biztosítási konferenciájának informatikai panelbeszélgetésén érdekes eredmény született a közönségszavazáson: a résztvevők 65 százaléka szerint az informatika az egyik legfontosabb területnek számít a biztosítóknál üzleti szemmel is, 29 százalék szerint fontos de, léteznek ennél fontosabb területek is, és csak 6 százalék szerint marginális jelentőségű.

Ha a rendszerek leállnak, az üzlet megbénul. Ráadásul külső rendszerekkel is dolgoznak a biztosítók, amelyek szintén meghibásodhatnak, így egyszerűen nem működik az értékesítés, a kommunikáció, a folyamatok nem működnek. "Néhány évvel ezelőtt volt szerencsém egy olyan személlyel beszélgetnem, akinek volt egy biztosítója. Ő azt mondta, hogy egy biztosítóban két fontos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés