Előfizetői tartalom

Ingyenes tőzsdézéssel fosztaná ki a brókerpiacot az új Robin Hood

Európai hódításra készül a RobinHood, egy amerikai startup, amellyel ingyen lehet részvényekkel és kriptopénzzel kereskedni egy mobilos alkalmazás segítségével. A program azonnali tőzsdei adatokat is szolgáltat, ráadásul értesít, ha egy céggel kapcsolatosan valamilyen fontos esemény készül. Bár a belépés dátuma még nincs meg, felköthetik a brókercégek a nadrágszíjat.

(Majdnem) minden ingyen van!"Fektess be ingyen!" - hirdeti a Robinhood nevű startup. Mobilos alkalmazásukon keresztül jutalék nélkül lehet tőzsdén kereskedett részvényeket és ETF-eket vásárolni, valamint opciós ügyleteket kötni, sőt, bizonyos amerikai államokban még Bitcoint és Ethereumot is kínálnak. Akkor mégis miből élnek? - Merül fel a jogos kérdés. A Robinhood...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés