Üzlet

Itt az első online hitel, amit szinte bárki felvehet Magyarországon

Portfolio
Mától érhető el a K&H Banknál a teljesen online személyi kölcsön, így akár már az otthonunkból, mindössze néhány kattintással és egy videós azonosítással is tudunk hitelt felvenni. Nem szükséges a bank ügyfelének lennünk ahhoz, hogy teljesen online vegyünk fel kölcsönt. A pénzintézet új szolgáltatásához egy interneteléréssel, kamerával és mikrofonnal rendelkező eszközre van szükségünk. A CIB is rendelkezik online hiteltermékkel, ők is jelezték korábban, hogy ezt a lehetőséget kinyitják majd külsős ügyfelek előtt is, most úgy tűnik, a K&H megelőzte őket ebben.
A témával külön szekcióban foglalkozunk holnapi Banking Technology konferenciánkon.

A Bank360 tesztje szerint egyelőre a maximálisan igényelhető hitelösszeg 3 000 000 forint az online igénylési felületen, ahol a hitelösszeget és a törlesztőrészlet nagyságát kell megadnunk, továbbá jelölhetjük, ha nettó fizetésünk elég magas a kamatkedvezményekhez és vállaljuk, hogy a K&H-nál vezetett folyószámlára érkeztetünk legalább havi 100 000 forintnyi jövedelmet. Személyi kölcsönök összehasonlítására itt elérhető a Pénzcentrum kalkultátora. Jelenleg azok az ügyfelek igényelhetik teljesen online a személyi kölcsönt, akik az alábbi bankok valamelyikénél vezetnek folyószámlát:

  • Budapest Bank
  • OTP Bank
  • K&H Bank
  • Erste Bank
  • MKB Bank
  • Raiffeisen Bank
  • UniCredit Bank

A portál szerint ez a lista már azt is előrevetítheti, hogy mely bankok lesznek a következők a sorban. Amennyiben megfelelünk a feltételeknek, és kijelöltük az igényelni kívánt hitelösszeget, egy négylépéses folyamatban először a személyes adatainkat és elérhetőségeinket kell megadnunk, és el kell fogadnunk az adatkezelési tájékoztatót, mindezek után pedig nyilatkoznunk kell a:

  • kölcsön céljáról,
  • jövedelmünk nagyságáról és forrásáról,
  • meglévő havi adósságaink és kiadásaink nagyságáról,
  • lakhatási körülményeinkről,
  • családi állapotunkról.

Az adatok megadása után az eszközök technikai feltételeit ellenőrzi a bank rendszere, majd megkezdődik a videós azonosítás. A rövid tájékoztatás meghallgatása után személyes adatainkat kell megadnunk és okmányainkat bemutatnunk, továbbá el kell fogadnunk a szükséges nyilatkozatokat. Ha az ügyintéző megerősítette a személyazonosságunkat, folytathatjuk az igénylést. Ha mindezek megtörténtek, jóvá kell hagynunk a bank hitelajánlatát, majd egy, a K&H által biztosított kóddal digitálisan aláírhatjuk a hitelszerződést, amennyiben mindent rendben találtunk. A bank legkésőbb a szerződés hatályba lépését követő banki munkanapon utalja a kölcsönt. A CIB is rendelkezik online hiteltermékkel, ők is jelezték korábban, hogy ezt a lehetőséget kinyitják majd külsős ügyfelek előtt is.

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nagy esemény jön a bitcoinnál, most érdemes kriptóba befektetni?

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Ez is érdekelhet
chatgpt-chatgpt-2023-chatgpt-professional-chatgpt-hasznalata-chatgpt-ara-chatgpt-fizetos-chatgpt-ingyenes-chatgpt-openai-mesterseges-intelligencia-artificial-intelligence-mi-ai-chatgpt-openai