Letartóztattak két OneCoin-értékesítőt, már meg is van a vádemelés

2019. április 10. 18:03    
nyomtatás
 
Vádat emeltek két szingapúri értékesítő ellen, akik a OneCoin nevű hamis kriptodevizát árulták - írja a Coin Telegraph a Business Timesra hivatkozva.


A két értékesítőt nem nevezték meg, csak annyit állapítottak meg, hogy a OneCoin "oktatási csomagjait" és "bányászjogait" értékesítették és ezért jutalékot vettek fel, majd a befektetőiket is értékesítésre inspirálták, ezzel pedig megsértették az ország piramisjátékok és MLM-rendszerek tiltásáról szóló törvényét.

Az újabb pofont azután kapta a kamu-kriptopénz, hogy az Egyesült Államok letartóztatta a OneCoin vezérét, Konstantin Ignatovot és letartóztatási parancsot adott ki Ruja Ignatova, a korábbi vezér és alapító, Ignatov testvére ellen. Az amerikai hatóságok azt is megállapították, hogy a OneCoin nem kriptodeviza, csak egy hibrid piramisjáték:
2019.03.11 08:46 Lekapcsolták a Magyarországon is terjedő, milliárdos piramisjáték vezérét
2019.03.14 08:32 Letartóztatták a vezért - Reagált a magyarokat is lerántó piramisjáték

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Értékesítő
Privát banki tanácsadó
Szerkesztő-újságíró
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium