Előfizetői tartalom

Magyarországon eddig nem látott újítással jött ki a Gránit mobilbankja

Portfolio
A Gránit Bank mobilbanki appja költéselemző pénzügyi menedzsment (Pénzügyeim) funkcióval bővült, eddig itthon ez a funkció mobilbanki appba integráltan még nem létezett. Az első körben iOS-en elérhető verzió moduljában megjelennek a költések és a bevételek, ezeket az app öntanuló algoritmusa diagramokon, havi bontásban, típus szerint kategorizálva ábrázolja - árulta el Hegedüs Éva, a bank elnök-vezérigazgatója. Az e-banki belépés emellett már biometrikus azonosítókkal is lehetséges. Az elnök-vezérigazgató arról is beszélt, az új lakossági ügyfelek 40 százaléka már videóbankos számlanyitással jön a bankhoz, és hogy a PSD2 utáni "open banking"időszakára is készülnek már.

Portfolio Banking Technology 2018 Hasonló témákról is szó lesz a Portfolio november 15-ei Banking Technology konferenciáján, amelyen a Gránit Bank is részt vesz. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés Portfolio: Nyáron bejelentette a Gránit Bank, hogy a piacon elsőként kipróbálható megoldással...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés