Előfizetői tartalom

Magyarországra jöhet a skandinávok készpénzkivégző fegyvere

Magyarországra jön a készpénzmentes skandináv országok egyik vezető fintechguruja, Daniel Döderlein, az Auka alapító vezérigazgatója. Döderlein hozta létre az egyik olyan norvég mobilfizetési szolgáltatást, amely révén ma az országban a fizetések 65 százaléka mobilon keresztül zajlik. Szerinte a magyar bankoknak vészesen fogy az ideje arra, hogy egy jól működő alternatívát hozzanak létre a készpénzes és kártyás fizetésre, máskülönben a PSD2-vel a fizetési piacra lépő bigtechek egyetlen nap alatt elveszik a bankok bizniszét. Csütörtöki Banking Technology konferenciánkon az Auka új, európai mobilfizetési megoldásáról, és arról beszél majd, hogyan lehet mindezt az azonnali rendszerre ültetni.

Portfolio Banking Technology 2018 Az utolsó helyek még kiadók csütörtöki Banking Technology konferenciánkon! Regisztráció és teljes program itt! Információ és jelentkezés Portfolio: Az Auka egy új mobilfizetési rendszert vezetett be nemrégiben Európában. Mitől különleges ez, hogyan működik? Daniel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés