Előfizetői tartalom

Máris több ezer mobiljegyet eladtak a BKK reptéri járatán

Portfolio
Zökkenőmentesen működik a 100E reptéri járatra váltható mobiljegy pilot projektje, amely a Fővárosi Integrált Viteldíjbeszedési Elektronikus Rendszer (FVR) első fázisaként 2019. június 3-án indult. A mobilapplikáción keresztül váltható digitalizált jegyből összesen több, mint 3200 darabot vásároltak az elmúlt egy hónapban - olvasható a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. közleményében.

Jelentős forgalmat generált az elmúlt hónapban elindított első fővárosi mobilapplikáción megvásárolható mobiljegy. A Budapesti Közlekedési Központ és a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. között létrejött szolgáltatási szerződés alapján elindított, a 100E reptéri buszjáratra mobilapplikáción keresztül megváltható mobiljegyből az elmúlt egy hónapban összesen 3598 darabot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés