Előfizetői tartalom

Megállíthatatlanul növekszik a mobilfizetések száma Magyarországon

Portfolio
Az ügyfélélmény optimalizálása és a biztonság további növelése áll a digitális fizetési megoldások, különösen a mobilfizetés fejlesztésének központjában - vélik a Mastercard szakértői. A fizetéstechnológiai vállalat workshopján elhangzott az is, hogy a fejlesztések elsősorban a biometrikus azonosítás minél alaposabb kiterjesztésére irányulnak.

Megállíthatatlanul növekszik a mobilfizetések száma Magyarországon: a Mastercard 2017-es adataihoz képest idén május végéig a magyar kártyabirtokosok jóval több alkalommal használtak mobiltelefont egyérintéses fizetésre.Jelenleg öt kereskedelmi bank: a Budapest Bank, a Gránit Bank, a K&H Bank, az MKB Bank és az OTP Bank mobiltárcái teszik lehetővé az ügyfeleknek, hogy kártya...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés