Előfizetői tartalom

Megrekedt Magyarország a bankok digitális rangsorában

Portfolio
A régióban kilenc országból hetedik helyen állnak a magyarországi bankok a digitális fejlettséget tekintve. Ahhoz, hogy jelentős változást lehessen rövid idő alatt elérni, nagy innovációkra volna szükség, amit nem látni a magyar bankszektorban. Ugyanakkor egyedi megoldások szintjén van, amiben Európában is élen járunk. A fintech szektor és a bankszektor közös jövőjéről, a PSD2 szabályozásról, az azonnali átutalásról és a blockchain technológiáról Mérth Balázzsal, a Deloitte Magyarország pénzintézeti szektorának vezetőjével és Drácz Dániellel, a Deloitte Magyarország digitális üzletágának szenior tanácsadójával beszélgettünk. Mérth Balázs előadást tart a témában szerdai Hitelezés 2018 konferenciánkon.

Hitelezés 2018 Regisztráció itt! Információ és jelentkezés Portfolio: A Deloitte korábbi felmérése szerint a magyarországi bankok a régió nyolc országából hetedik helyen álltak a digitalizációban. Most hogy állunk? Most nemcsak Közép-Kelet-Európában végeztük el ezt a felmérést, hanem 38 EMEA-régiós...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés