Előfizetői tartalom

Mi lesz a bankok nagy dobása a készpénz elleni harcban?

Portfolio
A bankok és biztosítók pontosan tudják, hogy a technológiai szektorból érkező új versenytársaik közül sokan pályáznak a bevételeikre: ha nem sikerül időben végrehajtani a szektor digitális transzformációját, könnyen bajba kerülhetnek. A pénzintézetek digitális fejlesztéséért felelős döntéshozói és IT-vezetői, a legfontosabb IT-beszállítók és a feltörekvő technológiákat bemutató fintechek, mesterséges intelligencia és blockchain specialisták is ott lesznek az idén hatodik alkalommal megrendezett Financial IT and Disruptive Technologies konferenciánkon.

Financial IT and Disruptive Technologies 2018 Regisztráció itt! Információ és jelentkezés A szabályozói oldalról a banki IT-részlegeket egyik leginkább érintő fejlesztésről, az azonnali átutalási rendszerről Bartha Lajos beszél majd, előadását követően pedig az azonnalira épülő fizetési megoldásokról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés