Előfizetői tartalom

Nagy változásokat hozhat Magyarországon az agilis módszertan

Rugalmasabb, gyorsabb termékfejlesztés, összhang az informatikai és az üzleti terület között, transzparencia, hatékony szervezet. A nagyvállalati, banki, biztosítói vezetők ezt nyerhetik azzal, ha a szervezetet az alapoktól agilis működésre állítják át. Ez azonban nem megy egy csapásra, évek kemény munkájába telik, mire valóban agilissá válik egy szervezet. Nőthig Dániellel, az edUcate társalapítójával, csütörtöki Banking Technology konferenciánk előadójával beszélgettünk a témában.

Hogyan és miért érdemes nekiállni egy agilis transzformációnak, melyek az agilis szervezeti átalakítás legfontosabb elemei és előnyei? Az agilis transzformációnak tapasztalataink szerint legtöbbször két okból állnak neki a nagybankok: egyrészt zavarja őket az a sebesség, ahogy piaci változásokra reagálni tudnak, például egy új applikáció vagy akár egy új hiteltermék...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés