Előfizetői tartalom

OneCoin: 18 értékesítőt tartóztattak le csalás miatt Indiában

Portfolio
Eddig 18 főt tartóztattak le a rendőrök Indiában csalás gyanújával, akik OneCoint adtak el készpénzért. Ez ugyanaz az állítólagos kriptopénz, amelyet Magyarországon is aktívan értékesítenek. Az indiaitól független esemény, hogy a thai jegybank figyelmeztetést adott ki a OneCoinnal kapcsolatban, és közölték, hogy a rendőrség pénzügyi bűnüldözési osztálya nyomozást folytat a OneCoinnál.

18 főt tartóztatott le csalás gyanújával a navi mumbai-i rendőrség múlt vasárnap egy 400 fő előtt tartott rendezvényen, ahol a befektetőknek azt mondták, hogy hatalmas hozamot realizálhatnak 2018 decemberében, ha OneCoinba fektetnek. A rendőrségi nyomozás szerint a vállalatnak nincs bejegyzett irodája vagy számlája Indiában, és nincs engedélye a helyi jegybanktól sem befektetés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés