Előfizetői tartalom

Pályamatricás újítás készül az állami mobilfizetési cégnél

Portfolio
Biztosítást is vehetünk hamarosan az autópálya-matrica mellé, erről már zajlik a tárgyalás a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. és a leendő partnerbiztosítók között. Ezen kívül a mobilparkolás és a mobilos beléptetőrendszerek fejlesztése áll a társaság rövid távú céljai között - mondta Veres Mihály, a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. vezérigazgatója a Magyar Időknek.

A társaság az parkolás fejlesztésén dolgozik a közeljövőben, e célra sok pénzt költenek. Például cél, hogy a közterületeken használt parkolási appot használhassák minél több üzleti parkolóban, például egy bevásárlóközpontban is.Az okostechnológiák segítségével olyan kényelmi szolgáltatásokat is szeretnénk bevezetni, amelyekkel könnyítjük a parkolózónák kódjaival...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés