Előfizetői tartalom

Pörög a készpénzmentes fizetés a Szigeten, imádják az újdonságokat a fesztiválozók

Portfolio
A Szigeten bulizók már a mobilappon keresztül is követhetik a költéseiket, egyenlegüket, és sokan is használják ezt az új funkciót - tudtuk meg Solti Attilától, a Sziget készpénzmentes fizetési rendszerét üzemeltető Festipay operatív igazgatójától. A vásárlások durván 70 százaléka zajlik karszalagos fizetéssel a Szigeten, pedig idén már a bankkártyák mellett Apple Pay-jel is használható a rendszer.

Portfolio: Az első napok tapasztalatai alapján mennyire pörög a fizetés a Szigeten? A tavalyihoz képest mindezek alapján nőhet a forgalom? Solti Attila: Mi úgy érzékeljük, hogy a feltöltőpontok csak a kiemelt időszakokban terheltek, azok közül is a bejáratokhoz, kempingekhez közeliek. 22 konténerben várjuk a feltölteni vágyókat, javasoljuk, hogy nézzenek szét a fesztivál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés