Előfizetői tartalom

Rohamot indítottak a hackerek: több száz ipari szervezetet támadtak meg

Portfolio
A Kaspersky Lab szakértői nemrég olyan pénzügyi adathalász e-mail rohamot azonosítottak, amelyek kifejezetten ipari szervezetek ellen irányultak. Mindeddig 400 érintett vállalatról tudni, többségében Oroszországban. A támadás-sorozat tavaly ősszel indult és több száz olyan vállalati asztali számítógépet fertőzött meg, amelyek főként kohászat, energia-, építőipar, logisztika területén tevékenykednek.

GDPR 2.0 Az adatvédelemről is szó lesz a Portfolio Információ és jelentkezés Az észlelt támadás-sorozat során a bűnözők kimondottan ezekre az ipari vállalatokra fókuszáltak: rosszindulatú mellékleteket tartalmazó e-maileket küldtek, amelyekben a gyanútlan áldozatoktól bizalmas információk megosztását...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés