Sárga csekkes újítást vezetett be a Budapest Bank

2018. december 6. 15:39    
nyomtatás
 
A Magyar Posta iCsekk applikációjának főbb funkcióit integrálta mobilbanki alkalmazásába a Budapest Bank, ezáltal a bank ügyfelei egy QR-kód leolvasásával, elektronikus úton is befizethetik sárga és fehér csekkjeiket.


Új funkcióval bővült a Budapest Bank tavaly indított Budapest Mobil Internetbank alkalmazása, a Magyar Posta iCsekk alkalmazásának integrálásával a csekkek online, egyszerűen és gyorsan fizethetők be. A befizetés bankkártyás vásárlási tranzakcióval, az ügyfél számára díjmentesen történik.

A Magyar Posta 2014 őszén vezette be a mobiltelefonra letölthető iCsekk applikációt, amely tavaly közel 1,5 millió tranzakciót kezelt, 2018-ban pedig havonta átlagosan 150 ezer megbízást adnak fel az ügyfelek a mobilalkalmazáson keresztül.

Az iCsekk megoldás továbbra sem papírmentes, hiszen gyakorlatilag kinyomtatnak egy csekket QR-kóddal, elküldik postán az ügyfélnek ez a-mailek korában, majd ezt "visszadigitalizálják" az applikációval. Ugyanakkor legalább a tranzakció készpénzmentes lesz az appnak köszönhetően.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Tőzsdei adatszolgáltatás Üzletágvezető
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium