Előfizetői tartalom

Szárnyalt a KELER az első negyedévben

Portfolio
A terveket meghaladó eredményt ért el az első negyedévben a klíringházi és garanciaszolgáltatásokat nyújtó KELER KSZF Zrt.: a bevételek éves összevetésben 20 százalékkal 472,5 millió forintra nőttek. A működési költségek a tervezettnél 6 százalékkal alacsonyabb szinten alakultak. A 143 klíringtaggal együttműködő KELER KSZF jövőbeni növekedését segíti, a kazah értéktőzsdével kötött együttműködés a klíringszolgáltatás nyújtására, mely szolgáltatásnyújtás éles indulása az év végére várható.

Az idei első negyedévben a klíringházi és garanciaszolgáltatásokat nyújtó KELER KSZF teljes bevétele 472,5 millió forintot tett ki, ami 20 százalékos emelkedést jelent éves összevetésben. A társaság adózás előtti eredménye 141,3 millió forintra rúgott, ami 153 százalékkal haladja meg a tervezettet - közölte a Magyar Nemzeti Bank és a Budapesti Értéktőzsde tulajdonában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés