Előfizetői tartalom

Szép csendben végrehajtották a világ legnagyobb hackertámadását

Portfolio
Az eddig valaha regisztrált legnagyobb méretű túlterheléses támadást hajtották végre a GitHub ellen. A támadás legintenzívebb szakaszában 1,35 terabit/másodperces adatátviteli sebességgel másodpercenként 126,9 millió csomag érkezett a GitHubhoz, de ezzel is csupán 10 percre sikerült elérhetetlenné tenni az oldalt. Emlékezetes, a 2016-os, eddigi legnagyobb túlterheléses támadás idején a fél internet megbénult Amerikában.

Financial IT and Disruptive Technologies 2018 A bankok, biztosítók, IT-cégek, fintech, és insurtech startupok egy helyen, a Portfolio Financial IT and Disruptive Technologies konferenciáján. A jelentkezést megnyitottuk. Információ és jelentkezés Soha nem látott méretű túlterheléses (DDoS - distributed denial...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés